Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Nimitysuutiset

Kansallisbaletin taiteelliseksi johtajaksi Madeleine Onne 24.11.2017
Madeleine Onne aloittaa tehtävässään elokuussa 2018. Ruotsalainen Madeleine Onne toimii tällä hetkellä Houstonin balettiakatemian johtajana Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt balettitanssijana Tukholman Kuninkaallisessa baletissa 1978 ̶ 2002. Tanssijauransa jälkeen Onne on toiminut baletin taiteellisena johtajana sekä Tukholman Kuninkaallisessa baletissa että Hongkongin baletissa yhteensä 15 vuoden ajan.
Roland Snellman Snellmanin Lihanjalostuksen toimitusjohtajaksi 24.11.2017
Snellman-konsernin hallitus on nimittänyt Roland Snellmanin, 37, Snellmanin Lihanjalostus Oy:n toimitusjohtajaksi lokakuun alusta lukien.
Jari Salo Tevo Lokomon toimitusjohtajaksi 18.10.2017
Jari Salo aloittaa Tevo Lokomon toimitusjohtajana 15. lokakuuta. Salo on aiemmin työskennellyt muun muassa Kumera Drivesin ja Neo Industrialin toimitusjohtajana sekä erilaisissa johtotehtävissä Wärtsilän palveluksessa.
Musti ja Mirri 18.10.2017
Lemmikkitarvikeketju Mustin ja Mirrin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu vaate- ja kodinsisustusketju Indiskan toimitusjohtaja David Rönnberg. Hän aloittaa tehtävässä lokakuun alussa.
Tampereen yliopisto 02.10.2017
FM Petri Tonterin Tampereen yliopiston kirjaston tietoaineistopäällikön tehtävään 1.6.2017 lukien
Valtiontalouden tarkastusvirasto 22.09.2017
YTM, HuK Tuovi Rautjoki on nimitetty viestintäpäälliköksi Valtiontalouden tarkastusvirastoon. Hän johtaa viraston viestintää ja osallistuu sidosryhmäyhteistyöhön. Rautjoki on myös johtoryhmän jäsen. Aiemmin hän on työskennellyt viestintäpäällikkönä Suomen metsäkeskuksessa.
Castren & Snellman 22.09.2017
Castren & Snellmanin uusi toimitusjohtaja on Sakari Lukinmaa.
Marjo Silvo Kasvutoimisto Kairoksen toimitusjohtajaksi 14.09.2017
Marjo Silvo on nimitetty 16.1.2017 alkaen Kasvutoimisto Kairoksen toimitusjohtajaksi. Kasvutoimisto Kairos on uusi valmennusyritys, joka yhdistää ihmisen, teknologian ja parhaat sisällöt ketteriksi valmennusratkaisuiksi. Kasvutoimisto Kairos muodostaa konsernin Markkinointi-instituutin ja Rastorin kanssa.
http://www.kasvukairos.fi
Marja Tuomaala asiakasratkaisupäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen 14.09.2017
KM, Certified Business Coach Marja Tuomaala on nimitetty asiakasratkaisupäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen. Kasvutoimisto Kairos on uusi valmennusyritys, joka yhdistää ihmisen, teknologian ja parhaat sisällöt ketteriksi valmennusratkaisuiksi. Kasvutoimisto Kairos muodostaa konsernin Markkinointi-instituutin ja Rastorin kanssa.
http://www.kasvukairos.fi
Janne Heinonen digikehityspäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen 30.08.2017
KTM Janne Heinonen on nimitetty digikehityspäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen. Heinonen siirtyi tehtävään Markkinointi-instituutin digihankepäällikön roolista. Kasvutoimisto Kairos muodostaa konsernin Markkinointi-instituutin ja Rastorin kanssa.
http://www.kasvukairos.fi/
Senni Salo markkinointisuunnittelijaksi Markkinointi-instituutin, Rastorin ja Kasvutoimisto Kairoksen muodostaman konsernin markkinointi- ja viestintätiimiin 30.08.2017
Tradenomi Senni Salo on nimitetty markkinointisuunnittelijaksi markkinointi ja viestintä -toimintoon Markkinointi-instituutin, Rastorin ja Kasvutoimisto Kairoksen muodostamassa konsernissa. Salolla on vankka kokemus erityisesti tavoitteellisesta kampanjasuunnittelusta, sähköisestä kaupankäynnistä sekä tapahtumamarkkinoinnista.
http://www.markinst.fi
Kati Salovaara kehittämiskoordinaattoriksi Markkinointi-instituuttiin 21.08.2017
Yo-merkonomi Kati Salovaara on nimitetty kehittämiskoordinaattoriksi Markkinointi-instituuttiin
http://www.markinst.fi
Nimitysuutisia Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV 10.08.2017
Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV:n toimitusjohtajaksi 1.6.2017 alkaen on nimitetty KTM Tuomas Tyrsky (43). Hänellä on monipuolinen kokemus pankki- ja vahinkovakuutusliiketoiminnan johtamisesta OP Ryhmässä. LKV Janne Vermasheinä (47) on nimitetty Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV:n myyntijohtajaksi 11.5.2017 alkaen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistövälitysliiketoiminnasta.
http://www.opkk.fi
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy 10.08.2017
YTM Laura Tolkkinen on nimitetty maaliskuussa 2017 palveluesimieheksi Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n Jätkäsaaren Validia-asuntoihin. Työnkuvaan kuuluu asumispalvelujen asiakaskokemus-, henkilöstö- ja talousjohtaminen. Uudenlainen monisukupolviasumisen malli, Helsingin Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli, valmistuu keväällä 2017.
Ford Motor Company A/S 13.06.2017
Janne Kämäräinen siirtyy uuteen tehtävään välittömästi. Kämäräinen on aikaisemmin toiminut useissa markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä Oy Ford Ab:ssä sekä Ford of Europen palveluksessa Saksan Kölnissä yhteensä 15 vuoden ajan.
Kirjakaari löysi uuden toimitusjohtajan Johanna Holkosta 13.06.2017
Kustannusyhtiö Kirjakaari Oy:n toimitusjohtajaksi nousee Johanna Holkko. Holkko otti toimitusjohtajan tehtävät virallisesti vastaan 01.06.2017. Kirjakaaren perustaja ja aiemmin vetovastuussa toiminut Kimmo Koistinen jatkaa kustantajan roolissa vastaten Kirjakaaren kustannusohjelmasta ja siihen liittyvistä yritysasiakkuuksista. Holkon vastuulla on kasvattaa yrityksen toimintaa ja turvata yrityksen toiminnan kehittyminen kaikilla Kirjakaaren liiketoiminta-alueilla. Menestyvän ja kasvuhakuisen Kirjakaaren tulevaisuutta Holkko suunnittelee luottavaisin mielin, sillä nimityksen lisäksi Holkko tulee Kirjakaaren osakkaaksi. Holkko on tehnyt vuosien uran myynnin, johtamisen ja yrittäjyyden parissa. Johanna Holkko siirtyy Kirjakaarelle Keski-Suomen kauppakamarilta, jossa hän on toiminut yhteyspäällikkönä. “Kirjakaari saa Johanna Holkosta toimitusjohtajan, jolla on monipuolinen ja pitkä elinkeinoelämän tausta sekä vahva tuntemus Kirjakaaren toiminnasta. Holkko on kokemukseltaan, osaamiseltaan ja arvoiltaan juuri oikea henkilö johtamaan Kirjakaaren toimintaa jatkossa”, kertoo Koistinen.
http://www.kirjakaari.fi
Nooa Säästöpankki Oy 29.05.2017
Esa Jäntti aloittaa Nooa Säästöpankin toimitusjohtajana elokuun alussa. Jäntti, 45, siirtyy tehtävään If Vahinkovakuutusyhtiön henkilöasiakasmyynnin johtajan paikalta. Hän on toiminut If Vahinkovakuutusyhtiössä eri tehtävissä vuodesta 2009 lähtien. Sitä ennen hän toimi muun muassa BMW Financial Servicesin toimitusjohtajana.
Catella 23.05.2017
Sini Vedenoja on aloittanut analyytikkona Catellan Helsingin arviointitiimissä 2.5.2017. Hän on työskennellyt aiemmin opintojen ohessa osa-aikaisena työntekijänä Catellassa sekä sitä ennen Helsingin kaupungin tonttiosastolla. Ella Sperling on aloittanut analyytikkona Catellan Corporate Finance -tiimissä 2.1.2017. Aiemmin hän on työskennellyt Catellassa nuorempana analyytikkona mm. kiinteistötransaktioiden sekä markkinakatsauksen parissa
Salo IoT Park Oy 19.05.2017
DI Jukka Vakula (42) on nimitetty Salo IoT Park Oy:n toimitusjohtajaksi. Salo IoT Park Oy on Salon kaupungin ja paikallisten sijoittajien perustama kiinteistöyhtiö, joka omistaa Nokian sekä Microsoftin käytössä olleet tuotekehitys- ja tuotantotilat Salon Meriniityssä.
Varma 16.05.2017
Tiia Perä on aloittanut Varman kiinteistöjen markkinointikoordinaattorina 1.5. Tiia työskenteli aiemmin vastaavissa tehtävissä Bureau Real Estate Finland Oy:ssä.