Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Nimitysuutiset

Kati Virolainen Markkinointi-instituuttiin 02.12.2020
Kati Virolainen on nimitetty osaamispäälliköksi Markkinointi-instituutin Espoon yksikköön. Kati vahvistaa talouden koulutuksistamme vastaavaa tiimiä. Hän on aiemmin työskennellyt OP:lla rahoituksen, sijoituksen ja asiakkuuksien hoidon parissa.
http://https://www.markinst.fi/
Eveliina Suokonautio Markkinointi-instituuttiin 02.12.2020
Eveliina Suokonautio on nimitetty asiakkuuspäälliköksi Markkinointi-instituutin Espoon yksikköön. Eveliina rakentaa uusille ja nykyisille yritysasiakkaillemme liiketoimintaa kehittäviä valmennusratkaisuja. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Speakersforumilla Senior Account Managerina ja Key Account Managerina.
http://https://www.markinst.fi/
Antti Raami Markkinointi-instituuttiin 02.12.2020
Antti Raami on nimitetty asiakkuuspäälliköksi Markkinointi-instituutin Espoon yksikköön. Antti rakentaa uusille ja nykyisille yritysvalmennusasiakkaillemme liiketoimintaa kehittäviä valmennusratkaisuja. Hän on työskennellyt aiemmin mm. NetBoosterin myynti- ja maajohtajana ja markkinointistrategina Dagmarissa.
http://https://www.markinst.fi/
Essi Räsänen osaamispäälliköksi Markkinointi-instituuttiin 02.12.2020
Essi Räsänen on nimitetty osaamispäälliköksi Markkinointi-instituutin Oulun yksikköön. Räsänen on syventynyt urallaan sekä kasvatustieteisiin että taloushallinnon tehtäviin, ja työskenteleekin Markkinointi-instituutissa talouden koulutusten kehittäjänä.
http://https://www.markinst.fi/
Juha Parviainen on nimitetty asiakkuuspäälliköksi Rastorille 01.10.2020
Juha Parviainen on nimitetty asiakkuuspäälliköksi Rastorin Kuopion yksikköön. Parviaisella on laaja kokemus myyntityöstä ja menestyksekkäästä asiakkuuksien johtamisesta eri toimialoilla.
http://https://www.rastor.fi/
Marko Lukkari asiakkuuspäälliköksi Rastorille 01.10.2020
Marko Lukkari on nimitetty asiakkuuspäälliköksi Rastorin uuteen Pirkanmaan yksikköön Tampereelle. Hänellä on laaja työkokemus HR-palveluista ja työterveyshuollon toiminnoista. Rastorilla hän rakentaa uusille ja nykyisille yritysasiakkaillemme liiketoimintaa kehittäviä valmennusratkaisuja. Rastor on jo pitkään valmentanut asiakkaita Pirkanmaan alueella, minkä lisäksi sen vahvuutena on alueen vankkojen toimialojen tuntemus. Marko palvelee uusia ja tuttuja yritysasiakkaitamme joustavalla, ratkaisukeskeisellä ja pitkäjänteisellä otteella huomioiden alueen erityispiirteet.
http://https://www.rastor.fi/
Elina Hänninen palvelukoordinaattoriksi Markkinointi-instituuttiin 01.10.2020
Elina Hänninen on nimitetty palvelukoordinaattoriksi Markkinointi-instituutin Oulun yksikköön. Elinalla on monipuolinen kokemus asiakaslähtöisestä työstä, viestinnästä sekä työllisyyttä ja osallisuutta edistävästä toiminnasta. Palvelukoordinaattorinamme Elina vastaa asiakaskokemuksesta ja siitä, että asiakkaamme voivat opintojensa aikana keskittyä täysipainoisesti olennaiseen: uuden oppimiseen.
http://https://www.markinst.fi/
Satu Lipponen palvelukoordinaattoriksi Markkinointi-instituuttiin 01.10.2020
Satu Lipponen on nimitetty palvelukoordinaattoriksi Markkinointi-instituutin Espoon yksikköön. Lipponen on työskennellyt aiemmin koordinaattorina Rastorilla sekä koulutusasiantuntijana Työtehoseuralla.
http://https://www.markinst.fi/
Essi Räsänen osaamispäälliköksi Markkinointi-instituuttiin 01.10.2020
Essi Räsänen on nimitetty osaamispäälliköksi Markkinointi-instituutin Oulun yksikköön. Räsänen on syventynyt urallaan sekä kasvatustieteisiin että taloushallinnon tehtäviin, ja työskenteleekin Markkinointi-instituutissa talouden koulutusten kehittäjänä.
http://https://www.markinst.fi/
Tuomas Välinen yksikönpäälliköksi Cervin korjausurakointiin Uudellamaalle 01.10.2020
Ilmanvaihdon korjausurakointi saa Cervissä oman liiketoimintavetäjän Uudellemaalle kun Tuomas Välinen on nimitetty yksikönpäälliköksi 1.10.2020 alkaen. Aikaisemmin Välinen on työskennellyt projektipäällikkönä Cervin korjausurakoinnissa. ”Cervissä ei jumiuduta tehtävään, vaan pääsee kehittymään. Meille on iso ilo, kun voimme tarjota tätä paikkaa talon sisällä kasvaneelle osaajalle”, sanoo Välisen esimies ja Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.
http://https://www.cervi.fi/tuomas-valisesta-yksikonpaallikko-cervin-korjausurakointiin-uudellemaall
Oktay Nuri, DHL Express (Finland) Oy 27.02.2019
Oktay Nuri on nimitetty DHL Express (Finland) Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2019 alkaen.
http://www.dhl.fi/fi/express.html
Kati Kivimäki kauppakeskusjohtajaksi 27.02.2019
Kati Kivimäki on valittu s kauppakeskus Mall of Triplan kauppakeskusjohtajaksi.
http://www.yitgroup.com/fi/
Marjo Heijari Markkinointi-instituuttiin 30.01.2019
Automaatiotekniikan insinööri Marjo Heijari on nimitetty rekrytointikonsultiksi Markkinointi-instituuttiin 3.9. Heijarin erityisosaamista ovat täydennyskoulutus- ja rekrytointipalvelut yritysten muutostilanteissa. Hän on työskennellyt aiemmin Aalto University Executive Education Oy:ssä ja Barona Group Oy:ssä.
http://www.markinst.fi/
Heidi Uotila Markkinointi-instituuttiin 30.01.2019
Kasvatustieteiden kandidaatti, AmO ja merkonomi Heidi Uotila on nimitetty palvelukoordinaattoriksi Markkinointi-instituuttiin 4.9. Uotilalla on vankka kokemus opintosihteerin tehtävistä.
http://www.markinst.fi/
Tanja Huhtahaara Rastorille 30.01.2019
Filosofian maisteri Tanja Huhtahaara on nimitetty palvelukoordinaattoriksi Rastorin Oulun yksikköön 9.8. Huhtahaara on työskennellyt aikaisemmin mm. suunnittelutehtävissä FCG:llä ja Metsähallituksella sekä tutkimusavustajana Oulun yliopistolla.
http://www.rastor.fi/
Satu Kristo Rastorille 30.01.2019
Insinööri (YAMK), NTM ja AmO Satu Kristo on nimitetty osaamispäälliköksi Rastorin Oulun yksikköön 26.9. Kristolla on vankka kokemus projekti-, talous-, kouluttaja-, esimies-, kehittämis- ja HR-tehtävistä Outokummussa ja KPA Unicornissa.
http://www.rastor.fi/
Hanna-Kaisa Järvi, Suomen Kuntoutusyrittäjät ry 30.01.2019
Hanna-Kaisa Järvi, HTM, on nimitetty 15.1.2019 alkaen Suomen Kuntoutusyrittäjät ryn toiminnanjohtajaksi.
http://kuntoutusyrittajat.fi/
Sakari Martimo, Suomen Sotaveteraaniliitto ry 30.01.2019
Sakari Martimo on nimitetty Suomen Sotaveteraaniliitto ry:n toiminnanjohtajaksi.
http://sotaveteraanit.fi/
Peter Ervasalo, DHL Express 15.01.2019
Peter Ervasalo on nimitetty DHL Express (Sweden) Abn toimitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen.
Raija Meriläinen, Helsingin seudun kesäyliopisto 10.12.2018
KT, YTM, FM, opetusneuvos Raija Meriläinen on nimitetty toiminnanjohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Meriläinen siirtyy kesäyliopistoon valtionvarainministeriön eOppiva-hankkeen asiantuntijan tehtävästä.

 Edellinen1Seuraava