Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Yritystuotteet

Suomen Yritysrekisterin tuoteperheeseen kuuluu kolme tuotetta, jotka antavat yrityksellesi mahdollisuuden tulla laadukkaasti esille:


Suomen Yritysrekisteri Facta ®

Tehokas ja laadukas tapa tuoda esille yrityksen kaikki tarvittavat yhteys- ja perustiedot.

Nimi, osoite, puhelin, fax, gsm, palvelunumero, toimiala, alue, hakusanat, nettisivulinkki, sähköpostilinkki, aukioloajat, yleiskuvaus yrityksestä, karttapalvelu.

Hinta 109€ / vuosi (alv 0%)  |  Tilaa Suomen Yritysrekisteri Facta »»Suomen Yritysrekisteri Premium ®

Kattava esittely yrityksen toiminnasta, tuotteista ja avainhenkilöistä. Yrityksen omat kuvat ja logo personoivat yrityskortin näyttävän näköiseksi.

Samat ominaisuudet kuin Factassa, lisäksi: tuotteiden ja palveluiden esittely, 3 kpl tarkentavia lisäalueita ja -toimialoja, ajo-ohjeet, yhteyshenkilöiden tiedot, mahdollisuus lisätä logo ja kuvia.

Hinta 159€ / vuosi (alv 0%)  |  Tilaa Suomen Yritysrekisteri Premium »»Suomen Yritysrekisteri Ultimate ®

Ultimate-paketti takaa yrityksellesi laadukkaan näkyvyyden ja kärkisijoituksen hakulistauksessa, sekä mahdollistaa asiakkaiden välittömät yhteydenotot yritykseesi.

Samat ominaisuudet kuin Premiumissa, lisäksi: 5 kpl tarkentavia lisäalueita ja -toimialoja, yhteydenottolomake sekä kärkisijoitus "parhaat osumat" -hakulistauksessa. Myös yrityksen logo, www-osoite ja linkki yhteydenotto-lomakkeelle
näkyvät heti hakulistaus-näkymässä.

Hinta 490€ / vuosi (alv 0%)  |  Tilaa Suomen Yritysrekisteri Ultimate »»