Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Tiedotteet

https://suomenyritysrekisteri.fi/upload/Image/pikkubulletti.jpg

Teknisen vian vuoksi asiakaspalvelun puhelinnumero on ollut pois käytössä 2.-7.2.2022, mutta vika on nyt korjattu ja asiakaspalvelumme palvelee myös puhelimitse normaalisti arkisin klo 10-13.

Asiakaspalvelumme on avoinna Jouluna 2021 seuraavasti:

22.12.2021 Suljettu

23.12.2021 Klo 10-13

24.12.2021 SuljettuAsiakaspalvelumme aukioloajat muuttuvat

9.11.2020 alkaen olemme avoinna arkisin klo 10.00-13.0025.10.2018 Suomen Yritysrekisterin tiedote 25.10.2018

Suomen Yritysrekisteri on saanut yhteydenottoja liittyen aiheettomiin laskuihin yrityksille. Yhteydenotot liittyvät laskuihin tapauksissa, joissa yritykseen ei ole oltu lainkaan yhteydessä. Suomen Yritysrekisterin saaman tiedon mukaan laskupäivämäärä on lokakuussa 2018.

Suomen Yritysrekisterin myyntineuvottelija soittaa aina asiakkaalle ja asiakasta laskutetaan vain mikäli asiakas on tehnyt tilauksen. Suomen Yritysrekisterin puhelut tallennetaan ja edellytämme asiakaskontakteissa ja myyntityössä asiallista ja ystävällistä käytöstä.

Mikäli epäilet saaneesi Suomen Yritysrekisterin nimellä laskun aiheettomasti, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme 0200 999 88 (arkisin klo 9.00-15.00) tai sähköpostitse info@suomenyritysrekisteri.fi. Pyydämme sinua laittamaan sähköpostiin liitteeksi kuvan/kopion laskusta asian selvittämisen nopeuttamiseksi.

Suomen Yritysrekisteri on käynnistänyt toimet asian selvittämiseksi.

Lisätietoja asiasta antaa asiakaspalvelumme.


7.2.2018 Asiakaspalvelumme aukioloaika muuttuu 19.2.2018

19.2.2018 alkaen olemme avoinna arkisin klo 9.00-15.00


19.12.2017 Asiakaspalvelumme hiljenee joulunviettoon 22.12.2017 klo 14

Asiakaspalvelumme hiljenee joulunviettoon perjantaina 22.12. klo 14 alkaen. Palvelemme jälleen keskiviikkona 27.12. klo 9.00 alkaen normaalisti.

Toivotamme hyvää joulua asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!


20.6.2017 Asiakaspalvelumme hiljenee juhannuksen viettoon torstaina 22.6. klo 15

Palvelemme seuraavan kerran normaalisti juhannuksen jälkeisenä maanantaina 26.6. klo 8-16.

Toivotamme kaikille hyvää juhannusta!


31.5.2016 Suomen Yritysrekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16

Suomen Yritysrekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16 välillä numerossa 0200 999 88. Puhelun hinta on 1,93e/min+pvm/mpm.
Keskimääräinen vastausaikamme on tällä hetkellä kymmenen sekuntia (05/2016).

Palvelemme asiakkaitamme myös sähköpostitse. Keskimäärin vastaamme sähköposteihin viimeistään seuraavana työpäivänä.


21.8.2015 Suomen Yritysrekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16

Suomen Yritysrekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16 välillä numerossa 0200 999 88. Puhelun hinta on 1,93e/min+pvm/mpm.
Keskimääräinen vastausaikamme on tällä hetkellä kymmenen sekuntia (08/2015).


KORJATTU: 4.6.2015 Vika korjaantunut, puhelinpalvelu toimii jälleen normaalisti

Soneran palvelinviasta johtuen puhelinjärjestelmämme ei toimi. Sonera korjaa vikaa parhaillaan, vian kestosta ei ole tietoa tällä hetkellä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa info@suomenyritysrekisteri.fi


4.5.2015 KORJATTU: Vika korjautunut klo 14:23

Soneran valtakunnallisesta viasta johtuen puhelinjärjestelmämme ei toimi. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa info@suomenyritysrekisteri.fi


11.3.2015 Suomen Yritysrekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16

Suomen Yritysrekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16 välillä numerossa 0200 999 88. Puhelun hinta on 1,93e/min+pvm/mpm.
Keskimääräinen vastausaikamme on kahdeksan sekuntia.

Palvelemme asiakkaitamme myös sähköpostitse. Keskimäärin vastaamme sähköposteihin viimeistään seuraavana työpäivänä.


9.3.2015 KORJATTU: Vika korjautunut 9.3.2015 klo 8.50

Soneran järjestelmäviasta johtuen puhelinjärjestelmämme ei toimi.
Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä. Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa info@suomenyritysrekisteri.fi


Suomen Yritysrekisteristä yritystiedot QR-koodina


Suomen Yritysrekisterin yritystietoihin on lisätty QR-koodi, joka sisältää yrityksen yhteystiedot: nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja nettisivuosoitteen. Koodinlukulaitteesta riippuen yhteystietokortin voi tallentaa suoraan puhelimen osoitemuistioon. QR-koodi löytyy jokaisen yritystiedon yhteydessä.

QR-koodi on kaksiulotteinen viivakoodi, joka on purettavissa helposti ja nopeasti lähes millä tahansa mobiililaitteella, jossa on kamera ja koodin lukuohjelma.
 
 Suomen Yritysrekisteri yhteistyöhön Viestintäviraston kanssa

Suomen Yritysrekisteri tarjoaa jatkossa maksuttomana lisäpalveluna yritysten nimiin rekisteröidyt fi-verkkotunnustiedot. Verkkotunnustiedot tuotetaan yhteistyössä Viestintäviraston kanssa.

Suomen Yritysrekisterin ja Viestintäviraston yhteistyökumppanuuden myötä kuluttajien ja yritysten edustajien on entistä helpompi selvittää millaisia verkkotunnuksia yrityksillä on, minkä yrityksen verkkosivusta on kysymys tai kuka on verkkokaupan tai muun verkkopalvelun tarjoaja. Verkkotunnustiedot ovat saatavilla Suomen Yritysrekisteristä maksuttomana lisäpalveluna keväästä 2011 alkaen. Yrityskohtaiset verkkotunnustiedot tuotetaan yhteistyössä Viestintäviraston kanssa.

Suomen Yritysrekisteri päivittyy jatkuvasti vastaamaan verkkopalveluiden käyttäjien kasvavia tarpeita. Verkkotunnustietojen vaivaton saatavuus palvelee sekä kuluttajia että yrityksiä; kuluttajien kannalta on tärkeää tietää, mikä yritys toimii verkkopalvelun, -sivuston tai -kaupan tarjoana, yrityksille tiedot antavat entistä tarkemman kuvan kilpailijoista, asiakkaista tai uusista yhteistyökumppaneista. Yritysten luottotietoraportit saatavilla Suomen Yritysrekisteristä

Suomen Yritysrekisteri ja Suomen Asiakastieto Oy ovat aloittaneet yhteistyön, joka laajentaa Suomen Yritysrekisterin palvelutarjonnan kattamaan tuote-, palvelu-, yhteystieto- ja yhteyshenkilötietojen lisäksi myös yritysten luottotietoraportit. Raportti sisältää mm. yrityksen liikevaihtotiedot, henkilöstömäärät ja mahdolliset maksuhäiriöt.

Suomen Yritysrekisteri tarjoaa joulukuun puolivälistä lähtien asiakkailleen ajankohtaista yritystietoa myös luottotietoraporttien muodossa. Raportit sisältävät yrityksen perustiedot, liikevaihtoluokan, henkilöstömäärän, historiatiedot ja mahdolliset maksuhäiriöt sekä kuulumisen ennakonperintärekisteriin, alv-velvollisten rekisteriin ja työnantajarekisteriin. Raportit tarjotaan yhteistyössä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa, joka on johtava yritysjohdon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluja tuottava yhtiö Suomessa.

Luottotietoraporttien myötä Suomen Yritysrekisteri vastaa entistä paremmin kilpailu- ja markkinatilanne kartoituksen haasteisiin ja helpottaa uusien yhteistyökumppaneiden etsimistä sekä potentiaalisten asiakkaiden seurantaa. Kattavan yritystietosisällön lisäksi palvelusta löytyy tietoa taloustilanteesta ja -uutisista, julkisista hankinnoista ja yritysten nimitysuutisista.


 Suomen Yritysrekisterin asiakaslehti on ilmestynyt

Suomen Yritysrekisterin uusi asiakaslehti on ilmestynyt. Lehti jaetaan postin mukana asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja lehden tilanneille viikon 19 aikana. Lehden jakelusta vastaa Itella.

Ajankohtaista asiaa yrityslähtöisestä näkökulmasta

Asiakaslehti keskittyy talouden, liiketoiminnan ja työelämän aiheisiin yrityslähtöisestä näkökulmasta. Lehdessä paneudutaan mm. yritysverotukseen ja suomalaisen verotusjärjestelmän kilpailukykyyn, liiketoiminnan tehostamiseksi

kehitettyihin palveluihin, verkkomedian statukseen markkinointikanavana ja maksuhäiriömerkintöjen kasvaneeseen määrään. Aiheisiin tutustutaan asiantuntijahaastatteluiden kautta, mukana lehdessä ovat mm. valtiovarainministeri Jyrki Katainen, Elinkeinoelämän keskusliiton johtava veroasiantuntija Tero Honkavaara, Viestintäviraston kehityspäällikkö Sami Salmensuo sekä Suomen Asiakastieto Oy:n business manager Mikko Sirkiä ja myyntipäällikkö René Lönnqvist.

Lehdessä annetaan puheenvuoro myös Suomen Yritysrekisterin omille asiakkaille. Asiakashaastatteluissa Suomen Yritysrekisterin asiakkuudesta ja verkkomarkkinoinnista kertovat Helkama Bica, Ateneum ja Suomen Liikunta ja Urheilu ry .

Lehti luettavissa myös sähköisenä

Uusi asiakaslehti julkaistaan tämän viikon aikana myös sähköisenä versiona. Lehti on luettavissa Suomen Yritysrekisterin nettisivuilla. Lehden voit lukea täällä>>


  Suomen Yritysrekisteri yhteistyössä VO2 - Happea elämään! -ohjelman kanssa

Suomen Yritysrekisteri innostaa suomalaisia liikkumaan yhdessä uuden kuntoiluun ja terveisiin elämäntapoihin keskittyvän VO2 – Happea Elämään! -ohjelman kanssa. Ohjelma tulee Nelonen Sportilla parhaaseen katseluaikaan.

Ohjelman tarjoaa: Suomen Yritysrekisteri

VO2 – Happea elämään! -ohjelmassa esiintyy mm. kuntohaasteita vastaanottaneita julkisuuden henkilöitä, huippu-urheilijoita, kuntoilijoita ja liikkujia katsojien parista sekä yhteistyökumppaneiden edustajia, jotka haluavat olla mukana parantamassa elämäntapojaan ja kannustaa myös katsojia mukaan kuntoiluun.

Vauhdikas ohjelma seikkailee ladulla, maantiellä ja maastossa. Katsojia mukana vievät juontajat Teemu Virtanen ja Tuomas Kytömäki. Finlandia-hiihdon erikoislähetyksessä mukana ovat myös Mikko ”Peltsi” Peltola, Axa Sorjanen ja soutajahuippu Minna Nieminen.

Katso VO2 Nelonen Sportilla

VO2 – Happea elämään! Nelonen Sportilla keskiviikkoisin 18.35 ja uusintana lauantaisin 18.30.

Lisätietoja sarjasta: www.vo2.fi  


Yhteistyössä:

                               


pikkubulletti.jpg Suomen Yritysrekisterin asiakaslehti luettavissa myös sähköisenä

Suomen Yritysrekisterin uusin asiakaslehti on ilmestynyt! Lehdessä pureudutaan monipuolisesti työelämän ja yrittäjyyden saloihin. Lehden toimitus otti selvää muun muassa perhevapaista ja verovähennyksistä sekä siitä, millainen toimintaympäristö Suomi on yrittäjälle. Lehdessä esitellään myös sijoitusmaailman keskeisimpiä käsitteitä.

Voit lukea asiakaslehden klikkaamalla tästä.


pikkubulletti.jpg Suomen Yritysrekisterin verkkopalvelu uudistuu

Suomen Yritysrekisterin verkkopalvelu on kokenut monia hienoja uudistuksia. Näkyvimpänä muutoksena on julkisivun graafisen ilmeen uudistus.

Uusina palveluina työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämät HILMA-palvelun julkiset hankinnat löytyvät jatkossa Suomen Yritysrekisteristä. Palvelun kautta yritykset saavat reaaliaikaista tietoa käynnissä olevista hankintamenettelyistä ja ennakkotietoa tulevista hankinnoista.

Palveluun on myös lisätty karttapalvelu, jonka avulla voi kätevästi etsiä reitit ja kartat. Yrityskorteilla palvelu näyttää automaattisesti yrityksen sijainnin kartalla.


pikkubulletti.jpg  Yritystiedot

Mikäli yrityksesi tietoja ei vielä löydy Suomen Yritysrekisteristä, niin voit lisätä ne suoraan täältä>>. Voit myös aina lisätä ja muokata tietoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 0200 999 88 tai info@suomenyritysrekisteri.fi


pikkubulletti.jpg Hakemistopalveluiden suosio jatkaa kasvuaan

Haku- ja hakemistopalvelut ovat viime vuosina olleet Internetin käytetyimpien palveluiden joukossa. Sähköisten hakemistojen osuus mainoskakussa oli vuonna 2006 42 miljoonaa euroa. Myös Suomen Yritysrekisterin kasvu jatkuu kiihtyvällä nopeudella.

Yritysten tehokas asiakaspalvelu ja markkinointi edellyttävät sujuvaa tiedonkulkua ja kattavaa näkyvyyttä. Suomen Yritysrekisterin avulla yritykset voivat helposti julkaista ajantasaiset yhteystiedot laajalle käyttäjäkunnalle. Perustietojen lisäksi yritykset voivat antaa itsestään arvokasta lisätietoa, kuten talous- ja luottokelpoisuutta kuvaavia tunnuslukuja. Näitä tietoja käytetään mm. uusia kumppaneita kartoitettaessa ja tarjouksissa. Hyvien neuvotteluasemien turvaamiseksi on tärkeää, että nämä tiedot ovat saatavilla julkisista lähteistä. Yritystietojen ja tunnuslukujen julkaisun lisäksi Suomen Yritysrekisteriin päivittyvät tuoreimmat nimitysuutiset päivittäin.


pikkubulletti.jpgNimitysuutiset

Nimitysuutiseten kautta yritykset voivat ilmoittaa henkilöstönimityksistä. Uutinen sisältää vapaamuotoisen tekstin lisäksi kuvan sekä linkin yrityksen kotisivuille. Nimitysuutisten ilmoittaminen on maksutonta.


pikkubulletti.jpgSuomen Yritysrekisteri mukana Suomen World Visionin joulukampanjassa

Suomen Yritysrekisteri on lahjoittanut Joulun kunniaksi lehmän Ugandalaiseen kylään. Lahja toimitetaan Suomen World Visionin kautta kohteeseen.

Lehmä on elintärkeä kylän asukkaille. Lehmän maidosta puolet perhe käyttää itse ja puolet myy. Myytävällä rahalla perhe voi hankkia ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita. Myynnistä saatavien rahojen ansiosta perheen lapset voivat myös käydä koulua. Kun lehmä synnyttää ensimmäisen vasikan tulee se luovuttaa kylän toiselle köyhälle perheelle.

Lisää http://www.lahjaksilehma.fi


pikkubulletti.jpgSUOMEN YRITYSREKISTERI ASIAKASTIEDOTE:

Suomen Yritysrekisteri on saavuttanut asemansa suomalaisten yritysten tiedotuskanavana. Iloksemme voimmekin todeta, että Suomen Yritysrekisterin hakemistossa kävijämäärän kasvun lisäksi myös asiakasmäärä kasvaa edelleen voimakkaasti. Asiakkaille tämä näkyy suoraan lisääntyneinä kontakteina. Hakutilastot osoittavat, että myös yksittäisten asiakkaiden hakumäärät ovat jatkaneet kasvuaan.

Suomen yritysrekisterin nimitystiedot ovat saavuttaneet suuren suosion. Nimitysuutisten löytyminen keskitetysti netin kautta, on aktivoinut yrityksiä ilmoittamaan henkilöstö muutoksista yrityksissä. Nimitysuutisten kautta voi tiedottaa yrityksen nimitysuutisista kuvallisella ilmoituksella.

Yhteystiedot ja niiden paikkansapitävyyden voitte edelleen tarkistaa Internetistä osoitteesta www.suomenyritysrekisteri.fi. Tietoja voitte sopimuskauden aikana muokata ilmaiseksi suoraan käyttäjätunnuksillanne tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli tietojanne ei vielä löydy hakemistosta, niin ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0200 999 88 tai info@suomenyritysrekisteri.fi.

Ystävällisin terveisin,

Suomen yritysrekisteri
Asiakaspalvelu
www.suomenyritysrekisteri.fi


pikkubulletti.jpg Suomen Yritysrekisteri tukee lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa

Lastenklinikoiden Kummit ry toimii Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan potilaiden hoitomahdollisuuksien, hoito-olosuhteiden, kuntoutuksen ja kehityksen tukemiseksi. Lisäksi yhdistys tukee hoitohenkilökunnan koulutusta sekä lasten sairauksiin liittyvää tutkimustyötä Lastentautien tutkimussäätiön kautta.

Suomen Yritysrekisteri tukee lastenklinikoiden kummien toimintaa. Kummit ry:n tiedot löytyvät Suomen Yritysrekisteristä.  

www.kummit.fi