Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Nimitysuutiset

Tero Kiviniemi Destian toimitusjohtajaksi 17.01.2018
Destian hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri, eMBA Tero Kiviniemen , s. 1971, Destia Group Oyj:n toimitusjohtajaksi. Kiviniemi aloittaa tehtävässään kesällä, viimeistään 1.7.2018. Tero Kiviniemi siirtyy Destiaan YIT:n varatoimitusjohtajan tehtävästä. Kiviniemi on vuodesta 2014 toiminut toimitilat- ja infratoimialan johtajana YIT:ssä, jonka palveluksessa hän on ollut vuodesta 1996.
Tampereen Raitiotie Oy:ssä nimityksiä 17.01.2018
Tampereen Raitiotie Oy:n ratapäälliköksi on valittu Markus Keisala ja kalustopäälliköksi Ali Huttunen. Nimityksillä loppuvuodesta 2016 perustettu Tampereen Raitiotie Oy vahvistaa organisaatiotaan. Yhtiö vastaa rakentamisvaiheessa raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta ja kalustohankinnasta sekä liikennöinnin alettua raitiotiejärjestelmän toimivuudesta.
Uusia ammattilaisia Bonava Suomi Oy:ssä 17.01.2018
Matti Pruikkonen on nimitetty suunnittelupäälliköksi Ouluun 20.11.2017 alkaen.
http://https://www.bonava.fi/
Uusia ammattilaisia Bonava Suomi Oy:ssä 17.01.2018
Tuomo Sormunen on nimitetty työmaapäälliköksi pääkaupunkiseudulle 15.11.2017 alkaen.
http://https://www.bonava.fi/
Uusia ammattilaisia Bonava Suomi Oy:ssä 17.01.2018
Laura Snirvi on nimitetty nuoremmaksi suunnittelijaksi Helsinkiin 14.11.2017 alkaen.
http://https://www.bonava.fi/
Sanna Maidell palkka-asiantuntijaksi Markkinointi-instituuttiin 21.12.2017
PHT-palkanlaskija, kirjanpitäjä Sanna Maidell on nimitetty Markkinointi-instituutin, Rastorin ja Kasvutoimisto Kairoksen muodostaman konsernin palkka-asiantuntijaksi 4.9.2017. Maidellilla on vankka kokemus palkanlaskennan tehtävistä niin tilitoimistoalalta kuin osana yritysten talous- ja henkilöstöhallintoa.
http://https://www.markinst.fi/
Kati Myrén asiakkuuspäälliköksi Markkinointi-instituuttiin 21.12.2017
YTL, AmO Kati Myrén on nimitetty Markkinointi-instituutin asiakkuuspäälliköksi 16.8.2017. Myrénillä on pitkä kokemus myynti-, markkinointitutkimus- ja konsultointitehtävistä. Hän on myös erittäin kokenut moderaattori ja erityisesti kuluttaja-insightin asiantuntija.
http://https://www.markinst.fi/
Markus Saari Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:n hankekehitysjohtajaksi​ 11.12.2017
DI Markus Saari on aloittanut Allianssin hankekehitysjohtajana tuoden yhtiöön lisää kokemusta ja osaamista erityisesti rakennuttamisprosessin alkuvaiheeseen. Allianssin kasvuhakuisen strategian mukaan palvelutarjontaa halutaan laajentaa ja syventää. Hanke- ja kiinteistökehittäminen on eräs toiminnallinen painopistealue, johon yhtiössä on haluttu panostaa. Markus Saaren monipuolinen tausta ja kokemus antavat hyvät edellytykset olla hankkeissa mukana jo kehitysvaiheessa.
Mikko Vieri Somecolle sisältöstrategiksi 11.12.2017
Mikko Vieri aloittaa marraskuussa Someco Oy:ssä sisältöstrategina. Mikko on työskennellyt pitkään VR-Yhtymässä sosiaalisen median kehitystehtävissä sosiaalisen median asiantuntijana ja Community Managerina. Hän on tottunut toimimaan markkinoinnin, viestinnän ja asiakaspalvelun rajapinnassa.
Thomas Kingelin Omena-hotellien toimitusjohtajaksi 11.12.2017
KTM Thomas Kingelin (38) on nimitetty toimitusjohtajaksi luotsaamaan Omena-hotelliketjua. Kingelinillä on reilun kymmenen vuoden kokemus matkailu- ja hotellialalta, jossa hän on toiminut erilaisissa asiantuntija-, myynti- ja johtotehtävissä, viimeisimpänä Långvik-hotellin ja Scandic-hotellien myyntijohtajana.
Kansallisbaletin taiteelliseksi johtajaksi Madeleine Onne 24.11.2017
Madeleine Onne aloittaa tehtävässään elokuussa 2018. Ruotsalainen Madeleine Onne toimii tällä hetkellä Houstonin balettiakatemian johtajana Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt balettitanssijana Tukholman Kuninkaallisessa baletissa 1978 ̶ 2002. Tanssijauransa jälkeen Onne on toiminut baletin taiteellisena johtajana sekä Tukholman Kuninkaallisessa baletissa että Hongkongin baletissa yhteensä 15 vuoden ajan.
Roland Snellman Snellmanin Lihanjalostuksen toimitusjohtajaksi 24.11.2017
Snellman-konsernin hallitus on nimittänyt Roland Snellmanin, 37, Snellmanin Lihanjalostus Oy:n toimitusjohtajaksi lokakuun alusta lukien.
Jari Salo Tevo Lokomon toimitusjohtajaksi 18.10.2017
Jari Salo aloittaa Tevo Lokomon toimitusjohtajana 15. lokakuuta. Salo on aiemmin työskennellyt muun muassa Kumera Drivesin ja Neo Industrialin toimitusjohtajana sekä erilaisissa johtotehtävissä Wärtsilän palveluksessa.
Musti ja Mirri 18.10.2017
Lemmikkitarvikeketju Mustin ja Mirrin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu vaate- ja kodinsisustusketju Indiskan toimitusjohtaja David Rönnberg. Hän aloittaa tehtävässä lokakuun alussa.
Tampereen yliopisto 02.10.2017
FM Petri Tonterin Tampereen yliopiston kirjaston tietoaineistopäällikön tehtävään 1.6.2017 lukien
Valtiontalouden tarkastusvirasto 22.09.2017
YTM, HuK Tuovi Rautjoki on nimitetty viestintäpäälliköksi Valtiontalouden tarkastusvirastoon. Hän johtaa viraston viestintää ja osallistuu sidosryhmäyhteistyöhön. Rautjoki on myös johtoryhmän jäsen. Aiemmin hän on työskennellyt viestintäpäällikkönä Suomen metsäkeskuksessa.
Castren & Snellman 22.09.2017
Castren & Snellmanin uusi toimitusjohtaja on Sakari Lukinmaa.
Marjo Silvo Kasvutoimisto Kairoksen toimitusjohtajaksi 14.09.2017
Marjo Silvo on nimitetty 16.1.2017 alkaen Kasvutoimisto Kairoksen toimitusjohtajaksi. Kasvutoimisto Kairos on uusi valmennusyritys, joka yhdistää ihmisen, teknologian ja parhaat sisällöt ketteriksi valmennusratkaisuiksi. Kasvutoimisto Kairos muodostaa konsernin Markkinointi-instituutin ja Rastorin kanssa.
http://www.kasvukairos.fi
Marja Tuomaala asiakasratkaisupäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen 14.09.2017
KM, Certified Business Coach Marja Tuomaala on nimitetty asiakasratkaisupäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen. Kasvutoimisto Kairos on uusi valmennusyritys, joka yhdistää ihmisen, teknologian ja parhaat sisällöt ketteriksi valmennusratkaisuiksi. Kasvutoimisto Kairos muodostaa konsernin Markkinointi-instituutin ja Rastorin kanssa.
http://www.kasvukairos.fi
Janne Heinonen digikehityspäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen 30.08.2017
KTM Janne Heinonen on nimitetty digikehityspäälliköksi Kasvutoimisto Kairokseen. Heinonen siirtyi tehtävään Markkinointi-instituutin digihankepäällikön roolista. Kasvutoimisto Kairos muodostaa konsernin Markkinointi-instituutin ja Rastorin kanssa.
http://www.kasvukairos.fi/