Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Vattulahden Lomamökit

Y-tunnus 1232249-6
Voinsalmentie 800 E, 58900 Rantasalmi
050 512 6621
Sähköpostiosoite:
hannu.siljanen@vattulahti.com

Toimialat

Majoituspalvelut

Yleiskuvaus

Kauneinta Savoa Järvi-Suomen alueella Haukiveden maisemissa, Voinsalmella.

Voinsalmenkylä on Rantasalmen kunnassa Itä-Savossa, suunnilleen Savonlinnan ja Varkauden puolivälissä. Vattulahden mökeiltä Varkauteen on matkaa 28km, Savonlinnaan 69km ja lähimpiin kauppoihin Rantasalmen kirkonkylään 18km.

Vuokrattavat mökit sijaitsevat Yöveden rannalla, mistä luonnonkauniit vesitiet johtavat mm. Haukivedelle. Laivaväylälle on matkaa n. 3km, samoin kuin lähimmille Linnansaaren kansallispuiston saarille.

Mökit on pääosin rakennettu käsinvuollusta pyörö- ja höylähirrestä. Mökeissä on hyvä varustelu ja ne ovat suurimmaksi osaksi sähköistetty. Osa niistä on myös talvikäytössä. Jokaiselle mökille on autotie. Lapsiystävälliset rannat ja hyvät kalastusmahdollisuudet.

Ajo-ohje
5-tietä tultaessa Joroisten ja Varkauden väliltä Rantasalmen suuntaan tietä 464 noin 14km, Tiemassaaren kylältä vasemmalle VOINSALMEN tietä noin 5km. Siljasen maatila "Virtala" vasemmalla.

Savonlinnasta päin tultaessa tietä nr 464 ajetaan Rantasalmen kirkonkylän halki. Kirkonkylältä noin 9km tietä 464 Varkauden suuntaan, VOINSALMEN tie oikealle. Sitä noin 8km. Siljasen maatila Virtala oikealla. (Voinsalmentie 773)