Yrityshaku
Hae yritystietoja nimen, paikkakunnan, osoitteen, toimialan tai palvelun avulla.

Liikuntasampo Oy

Y-tunnus 0306190-9
Sammontie 35, 03100 Nummela
GSM:
040 577 0345
Sähköpostiosoite:
pentti.lagus@liikuntasampo.fi
Aukioloajat:
Talvisin ei auki
Katunäkymä

Toimialat

Liikuntapalvelut

Yleiskuvaus

Liikuntasampo on Vihdin Nummelassa sijaitseva liikunta- ja viihtymiskeskus. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen virkistymiseen ja uudistumiseen.

Liikuntahalli ja ulkokenttä varattavissa netin kautta!

Liikuntasampo palvelee kahtena toimintayksikkönä: liikunta- ja urheilukeskuksena sekä viihde- ja virkistyskeskuksena. Voit valita palvelukokonaisuudestamme itsellesi tai ryhmällesi sopivat yhdistelmät. Myös monipuolinen luonto tarjoaa toimintavaihtoehtoja ympäri vuoden. Tervetuloa Liikuntasampoon!

* Liikuntapalvelut
* Tennishalli
* Monitoimihalli


* Biljardi, pingis
* Salibandy
* Golf
* Lomamökit

Monitoimihallissa (Vihdin Tennishalli) voit harrastaa mailapelejä kuten esim. tennistä, sulkapalloa, salibandya, squashia tai golfia golfsimulaattorissa ja golf-rangella. Monitoimihallin voi varata myös urheilu- ja tilaisuuskäyttöön mm. koululaisille, yrityksille, urheiluseuroille sekä yksityistilaisuuksiin (esim. synttärijuhlat, kokoukset, polttarit). Esimerkkinä hallin ykköskenttä on muunnettavissa mm. 100 m²:n parkettilattiaksi esim. tanssitilaksi ja mattosuojausjärjestelyin muu ykköskenttäalue tuoli-pöytäyhdistelmiksi.
Liikuntasammossa kesäaikaan myös kaksi uutta Padel-kenttää!

Voit myös yhdistellä monitoimihallin sekä virkistys- ja viihdekeskuksen palveluja. Esimerkkinä seuran tenniskisat hallilla ja illanvietto ruokaillen ja saunoen Enäjärven viihdekeskuksessa!

Tennishallin käyntiosoite:
Kehätie 980 B
03100 Nummela

Liikuntasammon käyntiosoite:
Sammontie 35
03100 Nummela